Sopra Saturn. Studio Lusso. Priveliste splendida. etaj 7

Descriere garsoniere

Skyline-ul litoralului va cunoaște un nou landmark arhitectural.


SOPRA este rezultatul colectiv al unei echipe creative, formată din ingineri, arhitecțI, peisagiști si artisiti plastici talentați.


Un proiect rezidențial amplasat în sudul litoralului care va deveni un etalon pentru litoralul românesc.


SOPRA a fost gândit pentru viața de familie. Este conceput pentru relaxare, liniște și respect reciproc față de comunitate și oaspeți. Aceste principii își pot găsi aplicabilitate atât la interior, cât și la exterior.
Condominiul este compus din 374 de unități locative - studiouri, apartamente și penthouse-uri. Toate unitățile noastre sunt proiectate pentru a găzdui familii cu copii, începând cu studiourile Amati, unde pot locui până la 3 persoane în condiții confortabile, și până la penthouse-uri cu spații extrem de generoase.

Ne-am gândit la diminețile scăldate în lumina soarelui și la serile relaxante cu briza mării și am ales terase cu adâncimea intre 1,90 m si 2,6m. Ferestrele sunt mari atât ca lățime, cât și ca înălțime, pentru a capta cât mai multă lumină naturală.


Din respect pentru clienții noștri, dar și pentru că ne dorim ca SOPRA să devină una dintre emblemele litoralului, am considerat că problema parcărilor nu trebuie să reprezinte un subiect sensibil în comunitatea noastră sau pentru generațiile viitoare. Din acest motiv am ales ca fiecare unitate locativă să fie prevăzută cu propriul loc de parcare, deși reglementarea urbanistică ne obligă să asigurăm parcări în proporție de doar 40%. Noi credem că nu este un lux, ci o condiție minimală de civilizație.


SOPRA va include un restaurant și o piscină interioară, ambele deschise pe tot parcursul anului, precum și o piscină exterioară de 1170 m2 și o plajă privată amenajată la cele mai înalte standarde.


Am acordat o importanță deosebită zonei exterioare clădirii, care va cuprinde o zonă verde extrem de generoasă, de peste 3700 m2.


Distracția celor mici se regăsește și ea în planurile noastre. Piscina exterioară va beneficia de o zonă specială pentru aceștia, iar spațiul verde va fi amenajat cu multe surprize pentru copii, astfel încât să se bucure de vacanță cât mai frumos. Vom crea un univers magic, plin de povești, din care cei mici nu-și vor mai dori să plece.


Pregătim de asemenea și SOPRA BEACH, o plajă cu acreditare Blue Flag, proces ce va dura aproximativ 2 ani. Această certificare presupune cea mai înaltă calitate a apei și a nisipului, acces pentru persoane cu dizabilități, zone de joacă pentru copii și pentru întreaga familie, zone pentru practicarea sporturilor nautice și servicii de servire a mesei.


Alatura-te si tu celor fac parte din proiectul SOPRA – SATURN !ID Oferta: 817

Pret Vanzare: € 76,000
Zona:
Suprafata utila:53 mp
Confort:lux
Compartimentare:semidecomandat
Etaj:7/14
Nr. etaje imobil:14
Numar Bai:1
Numar Balcoane:1
Reper:
Tip Imobil:Bloc
Numar Camere:1
An Constructie:2022
Structura:Cadre
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 6 Iulie 2022
Numar de afisari: 552

Caracteristici generale

 • Izolatii termice: Exterior
 • Stadiu: Finalizat
 • Ferestre: Aluminiu
 • Pereti: Lavabil
 • Usa intrare: Metal
 • Pardoseli: Sapa
 • Incalzire: Convectoare
 • Bucatarie: Chicineta
 • Acces: Mixt
 • Interfon: da
 • Lift: da
 • Servicii: Administrare, Menaj, Paza